Nabídka kurzů

Nabídka kurzů

Centrum odborné přípravy Vincenze Priessnitze v gastronomických a potravinářských oborech - středisko praktického vyučování nabízí celoročně laické i odborné veřejnosti širokou nabídky vzdělávacích kurzů v oblasti gastronomie. Kurzy lze také připravit a sestavit individuálně na přání klienta. Každý absolvent našich vzdělávacích kurzů vždy obdrží po jeho dokončení a splnění všech podmínek absolventský certifikát. Pevně věříme, že si z naší nabídky vyberete.

Aktuální nabídka vzdělávacích kurzů 2020

Francouzské makroky (cukrářský kurz)

Termín zahájení: Individuálně na přání klienta
Rozsah: 12 hodin (1 den)
Počet účastníků: minimálně 1, maximálně 4
Cena: 1450 Kč / osoba

Stručná charakteristika:
Kurz je určen především pro začínající i zkušené pracovníky, kteří si chtějí rozšířit kvalifikaci v oblasti moderní cukrařiny. Je koncipován komplexním způsobem, zahrnuje tedy demonstrační a praktické část. V první části vás seznámím s pomůckami pro výrobu makronek, podělíme se s vámi o svůj oblíbený recept a podrobně vám ukážu celý výrobní proces. V druhé části kurzu si pak ve skupině pod mým vedením vyzkoušíte makronky sami vyrobit.


Čokoládové pralinky (cukrářský kurz)

Termín zahájení: Individuálně na přání klienta
Rozsah: 12 hodin (1 den)
Počet účastníků: minimálně 1, maximálně 4
Cena: 1450 Kč / osoba

Stručná charakteristika:
Kurz je určen především pro začínající i zkušené pracovníky, kteří si chtějí rozšířit kvalifikaci v oblasti moderní cukrařiny. V tomto kurzu se naučíte vše, co potřebujete znát k výrobě čokoládových pralinek – počínaje temperováním čokolády přes barvení a vylávání do forem až k výrobě těchto nejlahodnějších náplní.


Dorty 1 - Plnění, potahování a zdobení dortů (cukrářský kurz)

Termín zahájení: Individuálně na přání klienta
Rozsah: 12 hodin (1 den)
Počet účastníků: minimálně 1, maximálně 4
Cena: 1550 Kč / osoba

Stručná charakteristika:
Kurz je určen především pro začínající i zkušené pracovníky, kteří si chtějí rozšířit kvalifikaci v oblasti moderní cukrařiny. Jste úplný začátečník ve zdobení dortů? Nebo již máte s dorty jisté zkušenosti, ale stále se Vám nedaří udělat dokonalý rovný a hladký dort? Pak je tento kurz určen právě pro vás ! V tomto kurzu se naučíte, jak správně prořezat, naplnit a obmazat dort, abyste získali dokonalý základ k potažení dortu. Následně se naučíte, jak dort bezchybně potáhnout a začistit. Součástí kurzu je též modelace figurky medvídka a drobných kvítků. 


Front cooking (kuchařský kurz)

Termín zahájení: Individuálně na přání klienta
Rozsah: 60 hodin (5 dní)
Počet účastníků: minimálně 4, maximálně 6
Cena: 9800 Kč / osoba

Stručná charakteristika:
Kurz je určen především pro pracovníky se zkušeností a kuchařskou praxí, kteří se chtějí seznámit se specifiky a výhodami konceptu front cooking. V první části se seznámí s technologickými postupy a odlišnostmi od klasické kuchyně. Následně si vyzkouší přípravu vybraných receptů před hosty pod vedením zkušeného lektora. V závěrečné části se pak teoreticky rozebereme další potenciální výhody front cookingu a předeme je do konkrétních ukázek ze světové praxe.


Rezervace míst

Pokud se Vám některý z našich nabízených kurzů líbí, případně chcete-li si nechat sestavit kurz na míru, naváhejte nás kontaktovat na adrese manager@wkrestaurant.cz, případně telefonicky na +420 720 958 652.

Ing. Tibor Macík
ředitel SPV

Fotografie
Obrázek bez názvu
Obrázek bez názvu
Obrázek bez názvu
Obrázek bez názvu